۷ مطلب در بهمن ۱۳۹۴ ثبت شده است

حواس افراد باهوش حین کار کردن سریع تر پرت می شود!

آیا زمان انجام کار مشکل در تمرکز کردن دارید؟ شاید به دلیل تمام آن نظرهای شگفت انگیزی است که از ذهنتان می گذرانید. اینکه ببینید خیلی راحت زمان انجام کار حواستان پرت می شود شاید بد به نظر بیاید اما شاید ارتباط مثبتی در رابطه با مشکلات روزانه دفتر کارتان داشته باشد. طبق یک پژوهش جدید کارمندانی که هر روز برای تمرکز کردن بر روی کارشان مشکل دارند ممکن است از نظر هوشی برتر از همکارانشان باشند.


بنا به پیشنهاد این پژوهش، شاید برای افراد باهوش تمرکز ذهنی به دلیل اینکه نظرات شگفت انگیزی به طور مداوم از مغز نابغه آنها می گذرد سخت به نظر بیاید. بنا به گفته دکتر ند هالوول (Ned Hallowell) که روانپزشک است: « برای باهوش ترین افراد میان ما اینکه به کدام نظر اولویت دهند تا ابتدا بر روی آن تمرکز کنند سخت است؛ آن هم به دلیل پرت کننده های حواس که به شکلی بالقوه منجر به ایجاد حس ضعف و ناتوانی در مواجه با حجم کار به صورت یکجا می شوند.»

او اضافه کرد باهوش ترین مغزها ممکن است در برابر انتظارات خود کم بیاورند و همچنین در برابر آنچه رئیسشان از آن ها می خواهد. باسجان جوبیک (Bostjan Ljubic) معاون استیل کیس (Steelcase) که این مقاله را منتشر کرد توضیح داد: « کارفرمایان همیشه به دنبال استخدام باهوش ترین افراد هستند اگرچه سختی تاب آوردن در مقابل چندین وظیفه ای در دفتر کار روی افراد باهوش اگر بیش تر از بقیه تاثیر گذار نباشد لااقل همانگونه تاثیرگذار است که روی بقیه افراد تاثیر می گذارد. راه هایی که ما از آن طریق کار می کنیم سریع تر از قبل در حال تغییر هستند و مغز نیز در معرض فشارها قرار می گیرد و پرت کننده های حواس می توانند منجر به بار اضافی بر روی مغز شوند و آمار نشان می دهد که پرت کننده های حواس در محل کار رو به افزایش هستند.»

این پژوهش بر روی ۱۰۰۰۰ کارگر از ۱۷ کشور مختلف همچنین نشان داد که افزایش استفاده از فناوری در محل کار متمرکز ماندن را برای کارکنان دشوار ساخته است با میانگین پرت شدن حواس به میزان یکبار در هر سه دقیقه برای یک کارمند دفتری.



۵ نکته برای متمرکز ماندن سر کار

• تعادل آب در بدنتان را حفظ نمائید: مطابق پژوهش از دست دادن آب بدن می تواند منجر به عملکرد ناقص ذهنی، تغییرات در خلق و خو، و کاهش تمرکز، هوشیاری و حافظه کوتاه مدت شود.
• اول از همه کار خلاقانه تان را انجام دهید: دیوید راک (David Rock) نویسنده “مغزتان حین کار” (Your Brain at Work) می گوید:« یک ساعت که به کار می پردازید، ظرفیتتان نسبت به زمان شروع کار کمتر می شود. هر تصمیمی که می گیریم مغز را خسته می کند.»
• مغزتان را آموزش دهید
• بر اساس این مطالعه علمی کار کردن پشت یک میز شلخته در واقع به شما کمک می کند که خلاقانه تر فکر کنید.
• ماهی بخورید: پژوهشگران کشف کرده اند که خوردن غذاهای غنی از امگا ۳ جریان خون به مغز را بهبود می بخشد و عملکردش را حین انجام کارهای فکری ارتقا می بخشد.


منبع:  http://bigbangpage.com



۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سینا قربانی

10 شهر برتر دنیا برای زندگی (+عکس)

10 شهر برتر دنیا برای زندگی از دید مجله فوربس و سازمان پژوهشی فاکت – که در مورد شهرهای دنیا برای دانشگاهها و سازمانهای دولتی و خصوصی گزارش تهیه می کند – در حالی اعلام شده است که در معیارهای این دو موسسه برای انتخاب برترین شهرهای دنیا، طول عمر جمعیت شهری، وضعیت خوب اقتصادی و تعداد افراد در حال اشتغال، میزان دسترسی ساکنین به آب شرب سالم، ساختمان های استاندارد برای زندگی، وضعیت برق رسانی در شهر، میزان اماکن عمومی مانند پارک، کتابخانه، اماکن ورزشی و توجه به کیفیت آنها مورد استفاده قرار گرفته است.
در لیست زیر برترین شهرهای دنیا به ترتیب آورده شده است:
 


1- ونکوور – کانادا

 


بهترین شهر دنیا برای زندگی در دنیا، بزرگترین منطقه شهری در غرب کانادا و سومین شهر بزرگ این کشوراست. این شهر، دارای یکی از بزرگترین تنوع های زبانی و قومیتی در کاناداست. با وجود اینکه 52 درصد ساکنین شهر، دارای زبان مادری غیر از انگلیسی هستند، دارای یکی از بهترین شرایط توسعه پایدار در دنیا و در میان شهرهای انگلیسی زبان است.
شرایط مناسب زندگی و پیشرفته بودن اماکن عمومی مانند کلوب های ورزشی و ورزشگاه ها، این شهر را به عنوان محل برگزاری المپیک زمستانی 2010 میلادی انتخاب کرد.



2- وین – اتریش


دومین شهر در لیست مذکور، پایتخت اتریش و یکی از نه ایالت این کشور است. امنیت پایدار این شهر و وضعیت مناسب سیاسی، اقتصادی و اجتماعی ، باعث قرار گرفتن بسیاری از سازمانهای مهم بین المللی مانند سازمان ملل، اوپک و آژانس بین المللی انرژی هسته ای شده است.
این شهر بارها به عنوان بهترین شهر دنیا برای زندگی انتخاب شده است و امسال با اختلاف بسیار کمی با ونکووردر رده دوم قرار گرفته است.



3- ملبورن – استرالیا

 


سومین شهر خوب دنیا برای زندگی، دومین شهر پر جمعیت استرالیا است. ملبورن به عنوان شهر بازرگانی، هنر، آموزش، تفریح و توریسم استرالیا شناخته می شود.
این شهر به علت قرار گرفتن بسیاری از مراکز مهم فرهنگی دنیا در آن به عنوان پایتخت فرهنگی استرالیا شناخته شده است.

4- تورنتو – کانادا

 

10 شهر برتر دنیا برای زندگی (+عکس)

بزرگترین شهر کانادا و مرکز استان اونتاریو، در لیست بهترین شهرهای دنیا، مقام چهارم را بدست آورده است. این شهر با وجود جمعیت زیاد ساکنین (اولین در کانادا و پنجمین در آمریکای شمالی)، دارای فضای بسیار مناسب شهری و معماری مدرن است. همچنین یکی از فعالترین شهرهای دنیا از لحاظ فعالیت های اقتصادی است و یکی از مراکز اصلی ارتباطات ماهوارهای و مخابراتی، رسانه، هنر، فیلم سازی، توریسم و صنایع هوا- فضا در دنیاست.
 


5- کالگری – کانادا

 

10 شهر برتر دنیا برای زندگی (+عکس)

چهارمین شهر پرجمعیت کانادا و مرکز انرژی این کشور محسوب می شود. بسیاری از کمپانی های نفت و گازی دنیا در این شهر مشغول به فعالیت هستند و یکی از بهترین آمار شاغلان در دنیا را به خود اختصاص داده است و به همین دلیل، مقصد بسیاری از مهاجرین به کاناداست.
این شهر به عنوان یکی از مراکز ورزش های زمستانی دنیا و یکی از بهترین مکانهای دنیا برای اکوتوریسم شناخته شده است. آینده رو به رشد و ظرفیت های بالای اقتصادی یکی دیگر از چشم اندازهای زندگی در این شهر است.

6- هلسینکی – فنلاند

 

10 شهر برتر دنیا برای زندگی (+عکس)

پایتخت و مرکز فنلاند امسال مکان ششم بهترین شهرهای دنیا را به خود اختصاص داده است. این شهر شمالی ترین منطقه کره زمین است که دارای جمعیت بالای یک میلیون نفر است. هلسینکی یکی از مراکز مورد توجه اقتصادی، هنری و فرهنگی در دنیاست.
 


7- سیدنی – استرالیا

 

10 شهر برتر دنیا برای زندگی (+عکس)

بزرگترین شهر استرالیا، به عنوان چند فرهنگ‌ترین شهر دنیا را نیز به خود اختصاص داده است و مقصد اصلی مهاجرین به این کشور است. یکی از زیباترین شهرهای جهان از منظر معماری شهری و یکی از بزرگترین مراکز هنری دنیاست.



8- پرث – استرالیا


 

10 شهر برتر دنیا برای زندگی (+عکس)

نهمین شهر برتر دنیا برای زندگی نیز از استرالیا است. بزرگترین و پرجمعیت ترین شهر غرب استرالیا، سالها به عنوان یکی از بهترین مناطق دنیا برای کسب و کار شناخته می شود. این شهر یکی از بهترین فرصت های سرمایه گزاری و راه اندازی شغل های جدید و امنیت بسیار پایدار آن شناخته شده است



9- آدلاید – استرالیا


 

10 شهر برتر دنیا برای زندگی (+عکس)

نهمین شهر برتر جهان برای گذران زندگی نیز در استرالیا است و با این حساب، سه شهر استرالیایی، در لیست ده شهر دنیا قرار دارند. بسیاری از فستیوال های هنری و ورزشی دنیا در این شهر برگزار می شود و میوه های و مواد غذایی مشهور و باکیفیت آن به سراسر دنیا صادر می شود و باعث بوجودآمده شرایط مناسب شغلی و جدید در این هر شده است.

10- آوکلاند – نیوزلند

 
پرجمعیت شهر نیوزلند نیز جزو دهمین شهر برتر دنیا قرار گرفته است. یکی از بهترین و سالم ترین مناطق آب و هوایی جهان را دارد و یکی از مناطق بسیار مطلوب برای زندگی سالم است.
منبع: http://www.taknaz.ir
۱ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
سینا قربانی

آیا می دانید؟

*مرغ با شنیدن صدای موسیقی بزرگ ترین تخم را می گذارد!!!!

*تمام خرس های قطبی چپ دست هستند!!!

*همه نوزادان میگو نر متولد می شوند و بعد از چند هفته بخشی از آنها به ماده تبدیل می شود!!
*انسان سالانه بیش از ۱۰ میلیون مرتبه پلک می زند!
*خورشید ۳۳۰۳۳۰ مرتبه بزرگتر از زمینه!
*یک گالن روغن سوخته، می‌تواند تقریبا یک میلیون گالن آب تمیز را آلوده کند!
*ناخن‌های انگشتان دست، تقریبا چهار برابر ناخن‌های پا رشد می‌کنند!
*حرف E بیشتر از تمام حروف انگلیسی، در کلمات بکار می‌رود در حالیکه حرف Q کمترین کاربرد را دارد!
*خوردن یک عدد سیب اول صبح، بیشتر از یک فنجان قهوه باعث دور شدن خواب آلودگی می‌شود!
*دلفین‌ها هم مانند گرگ‌ها هنگام خواب یک چشمشان را باز می‌گذارند!
*قدیمی‌ترین آدامسی که جویده شده، متعلق به ۹۰۰۰ سال پیش بوده است!
*اسکیمو‌ها هم از یخچال استفاده می‌کنند، منتها برای محافظت غذا در مقابل یخ زدن!
*سرعت آب دهانی که هنگام عطسه از دهان شما خارج میشود، حدود ۱۲۰ کیلومتر بر ساعت است!
*۸ دقیقه و ۱۷ ثانیه طول می‌کشد تا نور خورشید به زمین برسد!
*جویدن آدامس هنگام خوردن پیاز، مانع از اشک‌ریزی شما می‌شود!
*در تایوان بشقاب‌های گندمی درست می‌شود و افراد بعد از خوردن غذا، بشقابشان را هم می‌خورند!
*یک‌چهارم استخوان‌های بدن، در پای او قرار دارد!
*اثر لب و زبان هر کس، مانند اثر انگشت او منحصربه‌فرد است!

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سینا قربانی

مراحل چرخه آب درطبیعت

1- تبخیر: وقتی که خورشید آب رودخانه ها یا دریاچه ها و یا اقیانوس ها را گرم می کند، آب به شکل بخار در می آید. این بخار آب در جو بالا می رود.

2- تراکم: بخار آب در هوا سرد می شود و دوباره به قطرات مایع کوچک تبدیل می شود و ابرها تشکیل می شوند.

3- بارش: هنگامی که مقدار زیادی آب متراکم شوند به طوری که هوا نتواند وزن آن را تحمل کند، آب از ابرها به شکل باران، تگرگ یا برف دوباره به زمین بر می گردد.

4- نفوذ: وقتی که آب به صورت باران تگرگ یا برف می بارد، مقداری از آن به زمین نفوذ می کند.

5- رواناب: مقداری از آب به زمین فرو نمی رود بلکه در رودخانه ها و نهرها می ریزد.

6- تعریق: فرایندی که آب موجود در گیاهان و به ویژه برگ ها تبخیر می شود. تعرق کمک می کند که بخار آب به هوا بر گردد.


۱۵ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سینا قربانی

نام سابق و قدیمی برخی از شهرهای ایران

آبادان= عبادان

آذرشهر= دهخوارقان

آمل= محمود آباد

اراک= عراق عجم- سلطان آباد

اردبیل= آرتاویل

آران و بیدگل= گل آرا

اصفهان= اسپانه- سپاهان

اندیمشک= صالح آباد

انزلی= بندر پهلوی

ارومیه= رضائیه

اهر= ارسباران

اهواز= ناصری

ایذه= مال امیر

ایرانشهر= بمپور

بابل= بار فروشان

بابلسر= مشهد سر

کرمانشاه= باختران

بندر امام= بندر شاهپور

بندر ترکمن= بندر شاه

بندر عباس= گمبرون

بهشهر= اشرف

پیرانشهر= خانه

تنکابن= شهسوار

جیرفت= سبزواران

خدابنده= قیدار

خرمشهر=محمره

دامغان= صد دروازه

دشت آزادگان=سوسنگرد- دشت میشان- هفاچیه- خفاجیه

رامسر= سخت سر

ری= راقس- رکس

زابل= نصرت آباد

زاهدان= دزداب

ساری= طوسان سیاه

سبزوار= بیهق

سلماس= شاپور

سمنان= قومس

شادگان= فلاحیه

شاه آباد غرب= هارون آباد

شهر کرد= ده کرد

فردوس= تون

فریدن=داران

قائم شهر= شاهی- علی آباد

کاشمر= ترشیز

گرگان= استرآباد

لنجان= زرین شهر

مشهد= سناباد

مهران= منصور آباد

میانه= میانج

هشترود= آذران

همدان= هگمتانه

هویزه= حذیره

یزد= گت


۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سینا قربانی

دسته بندی مطالب

                                   

برای سهولت در دسترسی به مطالب یکی از موضوعات زیر را انتخاب کنید.






۱ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰
سینا قربانی

اولین های ایران

اولین ایرانی مسلمان ، سلمان فارسی (ره) است.

اولین بار قرآن کریم توسط سلمان فارسی (ره) به زبان فارسی ترجمه شد.

اولین حکومت شیعه در ایران توسط علویان در مازندران ایجاد شد.

اولین کسی که نقشه ایران را رسم کرد، سرتیپ بغایری نام داشت.

اولین مدرسه کر و لال ها در ایران توسط میرزا جبار باغچه بان تاسیس شد.

اولین کتابخانه در ایران، در سال 1305 در شهر رشت تاسیس شد.

اولین مدرسه در ایران، در سال 1267 شمسی در شهر تبریز گشایش یافت.

اولین دبستان دخترانه جدید و ملی در تهران با نام مدرسه «ناموس» به همت خانم «طوبی آزموده» در سال 1286 هجری شمسی ایجاد شد.

اولین چاه نفت ایران در مسجد سلیمان زده شد.

اولین پالایشگاه گاز در آذر ماه 1350 در پالایشگاه بید بلند به بهره برداری رسید.

اولین کسی که به طور رسمی در ایران چاپخانه تاسیس کرد، امیرکبیر بود.

اولین بانک ایرانی در سال 1305 شمسی افتتاح گردید.

اولین روزنامه فکاهی ایران، «نامه طلوع» نام داشت.

اولین سکه ایرانی «دریک» نام داشت، این سکه در زمان داریوش هخامنشی ساخته شد.

اولین کشوری که در خاورمیانه جرثقیل ضد آتش سوزی ساخت ایران بود.

اولین پایتخت ایران شهر اکباتان (همدان کنونی) بود.

اولین نیروگاه غرقابی جهان، در ایران ساخته شده است.

اولین مردمانی که مس را کشف کردند، ایرانیان بودند.

اولین کتاب در ایران، کلیسای وانک جلفای اصفهان در سال 1741 میلادی به چاپ رسید.

اولین کشور اسلامی که اقدام به چاپ قرآن کرد، ایران بود.

اولین قاری ایرانی که در مسابقات بین المللی قرآن کریم مقام نخست را از آن خود کرد آقای عباس سلیمی بود. این مسابقات در سال 1308 در کشور مالزی برگزار شد.

اولین مجلس شورای ملی در ایران در سال 1285 شمسی گشایش یافت.

اولین کشور اسلامی که عکاسی در آن متداول شد ایران بود.

اولین پایتخت ایران در عهد هخامنشیان ، پاسارگاد بود.

اولین تماس تلفنی ایران، سال 1285 شمسی در تهران برقرار شد.

اولین مردمانی که نخ را کشف کردند و موفق به ریسیدن آن شدند ایرانیان بودند.

اولین رادیو در ایران در سال 1319 شمسی با نام «رادیو ایران» افتتاح شد.

اولین اسکناس در ایران در سال 1269 میلادی متداول گردید.

اولین ایستگاه تلویزیونی در ایران در مهر ماه سال 1337 شمسی در تهران تاسیس شد.

اولین قوم از مسلمانان که قرآن را به زبان مادری خود ترجمه کردند، ایرانیان بودند.

اولین پادشاهی که تهران را به عنوان پایتخت انتخاب کرد، آقا محمد خان قاجار بود.

اولین کارخانه سیمان در ایران در سال 1312 شمسی در شهر ری افتتاح شد.

اولین اتومبیل توسط مظفرالدین شاه در سال 1320 قمری وارد ایران شد.

اولین پیوند قلب در تهران در تیر ماه 1372 انجام شد.

اولین بار قرآن در سال 1244قمری در تهران به چاپ رسید.

اولین کتاب با چاپ سنگی در ایران، کتاب «تاریخ معجم» بود که در سال 1259 قمری منتشر شد.

اولین کسی که شعر فارسی سرود، بهرام گور بود.

اولین بار راه آهن در ایران در سال 1305 شمسی تاسیس شد.

اولین کسی که در ایران دیپلم طب گرفت، دکتر ابوالقاسم بهرامی بود.

اولین گزارش ورزشی در مطبوعات ایران در زمان ناصرالدین شاه، در روزنامه ایران به چاپ رسید.

اولین کسی که برای کشتی ایران مدال طلای جهانی آورد، مهندس جهانبخت بود که در سال 1952 میلادی در وزن 67 کیلوگرم قهرمان شد.

اولین ورزشکار ایرانی که از المپیک 1948 لندن مدال گرفت جعفر سلماسی بود.

اولین کتابی که به خط و زبان فارسی انتشار یافت «سیرت مسیح» نام داشت که در سال 1049 در هلند به چاپ رسید.

اولین نماز جمعه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی توسط آیه الله طالقانی(ره) برگزار شد.

اولین کشوری که قاطعانه به مبارزه با مواد مخدر پرداخت ایران بود.

اولین مقررات راهنمایی و رانندگی برای نظم بخشیدن به عبور و مرور و کنترل ترافیک، در سال 1348 شمسی در ایران تدوین شد.

اولین شهری که در ایران صاحب تلفن شد، شهر تبریز (در سال 1280 هجری شمسی ) است.

اولین شهری که بعد از تهران روزنامه منتشر کرد، شهر شیراز بود.

اولین گواهینامه اتومبیل در ایران در سال 1301 شمسی صادر شد.

اولین شرکت بیمه دولتی ایران، شرکت سهامی بیمه ایران است که در پانزدهم آبان ماه 1314 هجری شمسی تاسیس شد.

اولین فرودگاه کشوری در ایران، در روز بیست و ششم اردیبهشت سال 1321 هجری شمسی در تهران گشایش یافت

اولین ایستگاه هواشناسی در ایران، سال 1310 هجری شمسی توسط دکتر محمود حسابی نصب و راه اندازی شد.

اولین دستگاه رادیولوژی در ایران، سال 1310 هجری شمسی توسط دکتر محمود حسابی نصب و راه اندازی شد.

اولین رصدخانه تعقیب ماهواره در ایران در شیراز توسط دکتر محمود حسابی تاسیس شد.

اولین دانشمند ایرانی که سیستم اعشاری را ابداع کرد، غیاث الدین جمشید کاشانی بود. وی در قرن نهم هجری می زیسته است.

اولین دانش آموزی که در مسابقات استعدادهای درخشان رتبه اول را کسب کرد آقای مهدی رباطی دانش آموز تیزهوش خرم آبادی بود که در سال 1373 به همراه یک گروه پنج نفری در مسابقات علمی استعدادهای درخشان کشور مقام اول را از آن خود کرد.

منابع: کتابک ایران شناسی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سینا قربانی